Anatewka w Manufakturze, to restauracja z wieloma tradycjami, w której serwowane są dania kuchni polskiej i żydowskiej. Choć restauracja świętuje w tym roku swoje osiemnastolecie, to receptury potraw sięgają czasów Fabrykanckiej Łodzi! Kuchnia Anatewki jest bardzo urozmaicona, dlatego nawet najbardziej wymagający goście na pewno znajdą coś dla siebie. Restauracja może poszczycić się szerokim wachlarzem potraw, zarówno tych tradycyjnych, do których zalicza się gęsi pipek, czy czulent jak i współczesnych.
Kuchnia żydowska łączy ze sobą wiele smaków, od słodkich sosów mięsnych, po dania bardzo pikantne. Wielorakość przypraw, wszechobecne rodzynki i migdały, ale również duża ilość czosnku, kminku, kolendry i wielu innych ziół, sprawia, że dania są nie tylko barwne i finezyjne, ale także bardzo aromatyczne.
Profesjonalny zespół, którym może poszczycić się Anatewka, jest złożony z młodych, pełnych pasji i radości życia ludzi, którzy z uśmiechem witają gości już w progu. Kelnerzy chętnie odpowiedzą na wszystkie pytania gości, pomogą w wyborze dań oraz doradzą odpowiednie wino psujące do posiłku.
Między stolikami dostrzec można także samą właścicielkę, która swoim wprawnym okiem wszystkiego dogląda, aby jedzenie oraz obsługa były na jak najwyższym poziomie, bowiem najważniejsze dla wszystkich w Anatewce jest aby w lokalu panowała domowa i rodzinna atmosfera, a goście wychodzili najedzeni i w pełni usatysfakcjonowani.
Rezerwację złożyć można telefonicznie dzwoniąc pod numer:
+48 42 633 22 77.
Więcej informacji znajdziecie również na stronie internetowej: http://anatewka-manufaktura.pl/ lub na FB https://www.facebook.com/anatewka.manufaktura/