Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze

Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze

♦ Al Dente - rozgrzewająca herbata „Jesieniara”, bazująca na czarnej herbacie, z dodatkiem syropu Routin Winter Spices, goździkami, anyżem, cynamonem oraz pomarańczą i jabłkiem

♦ Bawełna - herbata z cytrusami, miodem, sokiem z grejpfruta, a także przyprawami takimi jak cynamon, goździki i rozmaryn

♦ Bobby Burger - herbata zimowa z miodem i pomarańczami / kawa zimowa z likierem i bitą śmietaną / klasyczne grzano wino / grog / grzany aperol

Autor: Manufaktura, Materiały prasowe
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze

Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze

♦ Galicja - wariacja na temat grzanego wina, z puree z białej porzeczki, winogronem, miodem i świeżą szałwią

♦ Ganesh - rozgrzewająca rubani, czyli napój z imbirem, trawą cytrynową i miodem

♦ Kaukaz – herbata sezonowa z mieszanki ziół / grzaniec z wina z granatu z goździkami, pomarańczami i cynamonem

Autor: Pixabay.com
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze

Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze

♦ La Vende - smakowe herbaty z aromatycznymi, owocowymi syropami, bezalkoholowe grzańce na bazie soków owocowych z dodatkiem korzennych przypraw, a także grzańce winne z owocami i mieszankami przypraw

♦ Manuarte - herbata z mieszanką fig, imbiru i kwaśnych cytrusów Pumpkin Spice Latte wykończone prawdziwą bitą śmietaną; dwie wersje grzańca: alkoholowy i bezalkoholowy

♦ Pankejk - grzany aperol z syropem z mango, pomarańczą i gruszką; Malibu Hot Apple z dodatkiem soku jabłkowego i mieszanki korzennych przypraw

Autor: Pixabay.com
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze

Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze

♦ Pizza Hut - różnorodne grzane wina / aromatyczne herbaty / ziołowe napary

♦ Pizzeria 105 - klasyczna herbata korzenna

♦ Rajskie Jadło - tradycyjne grzańce w różnych wersjach smakowych

Autor: Pixabay.com
Rozwiń
Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze

Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze

♦ Seafood - piernikowy grzaniec / herbata szarlotka

♦ Sphinx - znane klasyki / Vanilla Raf Cofee, czyli espresso ze śmietanką, mlekiem i syropem waniliowym / drink na bazie Pepsi Winter z syropem imbirowym

♦ Szpulka - herbata z cytrusami, miodem, sokiem z grejpfruta, cynamonem, goździkami i rozmarynem

Autor: Manufaktura, Materiały prasowe
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze

Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze

♦ Tawerna - grzaniec na bazie białego wina, puree gruszkowego, syropu z czarnego bzu z dodatkiem owoców / grzaniec z czerwonego wina, z puree śliwkowym wraz z owocami sezonowymi

♦ The Mexican - Aperol Caliente w wersji na ciepło / caffe latte de calabaza, czyli kawa z domowym syropem dyniowo-korzennym i bitą śmietaną

♦ Zielona - zimowa herbata z nalewką babuni, z dodatkiem pomarańczy, malin, żurawiny i imbiru

Autor: Pixabay.com
Rozwiń
Powrót
Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze
Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze
Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze
Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze
Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze
Listopadowy Festiwal (Roz)grzańców w Manufakturze
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email